Eleanor’s Nailart

Bij mooie sieraden horen ook mooie nagels.
Hierbij stel ik jullie voor aan mijn dochter Eleanor.

Welkom op mijn nailart site

Mijn naam is Eleanor Wisse
Sinds 2022 ben ik gecertificeerd nagelstyliste en gespecialiseerd in gellak en Nextgel nagels zetten.

Met heel veel plezier maak ik van iedere nagel iets moois. Voor mij is het belangrijk dat ik weet wat mijn klant wil. Mijn streven is dat iedere klant met een tevreden en gelukkig gevoel  de deur uit loopt. Je kunt bij mij terecht voor het laten zetten van gelnagels, gellak (met nextgel nagels kun je je nagels verlengen.

Ik gebruik voor het maken van de gelnagels het merk Urban Nails
Voor Nail Art gebruik ik alles wat mogelijk is o.a. stras steentjes, glitter, nagelfolie, nailstamp en nog veel meer.

Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd of worden verlengd. Er zijn verschillende kleuren mogelijk, voor een natuurlijke ogende nagel tot een French manicure (wit randje) of een uitbundige design nagel met gekleurde en/of glitter gel.

French manicure is een nagel waarbij de vrije rand wit is, dit kan evt.  ook met andere kleuren of met glitter. U kunt kiezen uit verschillende kleuren wit van heel natuurlijk of tot extra wit of uit een grote collectie gekleurde en of glitter gel.

Het grote voordeel van gel is dat het dun aangebracht kan worden waardoor je een heel natuurlijke nagel krijgt. Bij iedere behandeling kun je weer iets anders kiezen. Wil je een kleurtje, een wit randje, nail art of gewoon naturel. De keuze is enorm.

Je zit bij mij 1 op 1 dus een gezellig gesprek ga ik niet uit de weg. Ik werk vanuit huis in Heinkenszand. Dit doe ik naast mijn opleiding. Er zijn voldoende mogelijkheden om een afspraak in te boeken. Dit kan u het beste doen via mijn App op 0636460052.

Wil je ook mooi, verzorgde nagels? Boek vandaag je afspraak Groetjes Eleanor

Gellak kleur € 20,-

Gelnagels medium verlenging geen kleur € 25,-

Gelnagels lange verlenging geen kleur 35,-

Gelnagels verlenging designs meerprijs € 5,-
Ligt er ook aan hoeveel nagels u wilt met design

Wilt u een speciaal design of extra lange nagels? dan kan dat vanaf 35,-