Mogelijkheden

Handgemaakt

sieraden naar ontwerp van Renate Voorham die met liefde en aandacht stuk voor stuk met de hand gemaakt worden in mijn eigen atelier.

Klik op de foto om meer te zien.
Klik op de foto om meer te zien.

Trouwringen

Een trouwring is het symbool voor een van de meest belangrijke gebeurtenissen in iemands leven, de mooiste dag daarvoor neem ik graag de tijd om samen met u een ontwerp van uw trouwsieraden te maken rekening houdend met uw budget.  Graag help ik u met alle plezier om uw stijl te bepalen. Kies uw ontwerp voor trouwringen met aandacht, dus maak vandaag nog een afspraak.

Zeeuwse sieraden

De zeeuwse knoop heeft een geschiedenis die teruggaat tot eind zeventiende eeuw, de tijd van Michiel de Ruyter. De mannen droegen de knopen destijds op hun hemd, jas of op hun boord als ‘keelknoop’. Later droegen de vrouwen hem ook als sieraad, bijvoorbeeld als mutsspeld of als broche.

Klik op de foto om meer te zien.
Klik op de foto om meer te zien.

Batterijenservice

Atelier Goldfinger gebruikt zilveroxide knoopcellen en horlogebatterijen. Door de toevoeging van zilveroxide (aanduiding SR) gaan ze langer mee dan alkalinebatterijen (aanduiding LR)

Klaar terwijl u wacht.

Reparatie en onderhoud

Een ring te groot of te klein, een sieraad wat al jaren stuk in de kast ligt? 
ik kan er voor zorgen dat het sieraad weer vele jaren met plezier gedragen kan worden.
Tijdens het dragen gebeurt het dat een armband gestoten wordt, een collier blijft haken of dat een ring onbedoeld klem komt te zitten. In het geval van schade valt een sieraad meestal wel te repareren. Minder snel zichtbaar is de schade die ontstaat door slijtage na jarenlang dragen.

Klik op de foto om meer te zien.
Klik op de foto om meer te zien.

Voor de bikers

Speciaal voor de bikers heb ik mij toegelegd op het ontwerpen en ontwikkelen van clubringen, pins en hangers. Met mij als goudsmid kunt u uw wensen en ideeën rechtstreeks bespreken, en dit uitwerken tot een uniek sieraad, speciaal ontworpen voor en met u.

Vraag een gratis offerte aan voor het ontwerp van clubringen.

Graveren

Maak uw cadeau extra persoonlijk door een originele tekst of datum te laten graveren in o.a. sieraden, horloge’s, bestek, messen, pennen, sleutelhangers, plaatjes op kruizen en urnen.

Klik op de foto om meer te zien.
Klik op de foto om meer te zien.

Oorgaatjes schieten.

Bii Atelier Goldfinger wordt gewerkt met het Inverness Systeem. Inverness is het meest steriele, veilige en geavanceerde systeem om gaatjes in oren te prikken. Gaatjes laten prikken met het Inverness systeem heeft twee grote voordelen ten opzichte van andere systemen……..lees verder.

Rijgen & knopen

Is uw parelsnoer gebroken of is de draad versleten of uitgerekt ? Dan kunt u bij mij terecht om het snoer opnieuw te laten rijgen en/of te knopen. 

Als u een snoer vaak draagt, is het verstandig deze een maal per jaar opnieuw te laten rijgen. Zo kunt u voorkomen dat u uw dierbare parels verliest. 

Klik op de foto om meer te zien.
Klik op de foto om meer te zien.

Occasions

Van smartphones, laptops en andere apparaten is bekend dat u ze refurbished kunt kopen. Wat u misschien nog niet wist; er zijn ook refurbished sieraden, oude juwelen die er weer zo goed als nieuw uitzien.

 Elk sieraad wordt zorgvuldig geselecteerd en krijgt een nieuw waardevol volgend leven.

Inkoop goud en zilver

Heeft u sieraden die  u niet meer draagt, omdat ze niet meer in de smaak vallen of oud of  kapot zijn?

U kunt bij mij terecht met eigenlijk alle soorten gouden sieraden. Denk bijvoorbeeld aan gouden kettingen, broches, horloges, ringen, armbanden, bedels, oorbellen, etc.

Klik op de foto om meer te zien.